El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira enguany ofereix demostracions de cuina en directe

Natxo Sellés, José Montejano, Paco Albadalejo o els torroners 'Pepe i Mercedes' faran demostracions en directe. HI haurà fins a un total de 18 demostracions culinàries al llarg dels 4 dies de Fira.

Ja està ací la Fira de les Fires, la cita comercial més important de les nostres comarques. I una part fonamental d'aquesta cita és la gastronomia, amb oferta molt variada, menjar de tots els llocs i la possibilitat de comprar productes propis de la nostra terra. Però, com cada any, s'afegeixen novetats per a fer més atractiva, si això és possible, la Fira. I en aquesta 672 edició es podrà gaudir de demostracions culinàries, o els coneguts com show cookings.

Durant els 4 dies de Fira, tant de matí com de vesprada, es podrà assistir a un total de 18 demostracions culinàries de tot dipus, "des de cuina internacional (amb plats típics de Mèxic, Veneçuela o Brasil), fins a cuina d'autor, cuina tradicional de la comarca, dolços típics, café, cervesa artesana, licors, cocteleria, vins...". Hi participaran reconeguts cuiners com ara Natxo Sellés, el reboster José Montejano, el cocteler Paco Albadalejo o els torroners 'Pepe Mercedes'. Consulta en aquesta imatge tots els horaris previstos:Una programació que complementa l'oferta de la zona de degustacions gurmet, a l'avinguda Rei En Jaume I. I que se suma a les zones que s'han incorporat els últims anys a la Fira, com les camionetes de menjar o food trucks del carrer de Santa Bàrbara. A més a més, i també com a novetat enguany, la zona d'alimentació tancarà més tard i acollirà parades de venda de productes agroalimentaris.