El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira es promociona a València

La Fira obri les portes d'ací a 10 dies. A la mostra de turisme de València ja s'han repartit programes i guies d'expositors.

Els valencians ja coneixen de sobra la Fira de Tots Sants de Cocentaina, però no per això deixa de generar atracció. Així ho han constatat en la mostra de turisme de la Comunitat Valenciana, celebrada aquest cap de setmana a València, i on la Fira ha participat com un dels productes culturals dins de l'espai 'Mediterrani en Viu'. Allí s'han repartit còpies, editades per a l'ocasió, del programa oficial i la guia d'expositors de la Fira, que obrirà les portes en 10 dies. També es repartien cartells i postals de cortesia, i es podien consultar els serveis, zones i seccions d'aquesta cita centenària. Des de l'organització asseguren que en la mostra de turisme, dirigida sobretot al públic de la capital, "ha quedat de manifest que la Fira de Tots Sants és coneguda i visitada reiteradament per aquest segment valencià".

La Fira obrirà les portes en 10 dies, i serà la primera declarada Festa d'Interés Turístic Internacional. Si ja tens ganes de Fira, pots seguir l'etiqueta on arrepleguem tota l'actualitat de cada edició.