El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira més extensa: 64 expositors al llarg de tot el territori valencià

Imatge d'arxiu de la Fira de Cocentaina

Consulta en aquest document el llistat complet dels expositors participants en aquesta 674 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

Un total de 64 expositors de diversos sectors s'han decidit a participar en aquesta edició especial de la Fira, que no serà presencial a Cocentaina sinó que estarà repartida per tota la comunitat, en les instal·lacions de cadascun dels comerços expositors.

Enguany la Fira de Tots Sants de Cocentaina es reinventa, davant la impossibilitat de celebrar un certamen tradicional amb els carrers contestans de gom a gom amb centenars de parades i expositors. I sense dubte, serà una Fira única, i la més extensa en territori, perquè les ofertes de fira les podem trobar allà on hi haja un dels establiments participants, arreu tota la Comunitat Valenciana.

S'han animat a participar en aquesta edició especial un total de 64 expositors de diferents sectors, que oferiran durant tot novembre les promocions que oferirien a la Fira de Cocentaina. Hi ha empreses de maquinària agrícola, automoció, llar, tèxtil, tecnologia, medi ambient, salut, esport i alimentació. "Una xicoteta mostra dels diferents espais que conté el format de Fira habitual amb l'objectiu que aquesta edició especial oferisca una reduïda mostra de la gran oferta a la qual el públic està acostumat", expliquen des de l'organització de la Fira. Gran part són de les comarques centrals, però trobem també expositors a Gandia, Alberic, Elx o Sant Vicent del Raspeig. Tots els expositors i les seues promocions es podran consultar en la web de la Fira de Tots Sants, així com puntualment mitjançant les xarxes socials.

Eugenia Miguel regidora de Fira, es mostra molt satisfeta de la "gran resposta que el nucli comercial de les comarques veïnes ha tingut, encara que aquesta oferta s'ha vist reduïda respecte al número habitual amb el qual ha comptat la Fira respecte a anteriors edicions, l'important és comptar amb establiments de tota la Comunitat Valenciana i sobretot que hi haja representació de tots els sectors, estem molt contents que els comerciants hagen obert les porta al certamen perquè puga ser una realitat".