El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira millora xifres cada any

A falta de xifres oficials, les "sensacions" són molt positives. La Fira acaba amb més visitants i més vendes que l'any passat. El desmuntatge s'allargarà tot el dilluns i es preveu que dimarts 5 es puga circular amb normalitat per tot el municipi.

Ha sigut més curta, tan sols 3 dies, però això no minva la capacitat de la Fira d'atraure gent.

177.500 persones visitaren la Fira de Tots Sants de Cocentaina tan sols en el primer dia, l'1 de novembre. Una xifra superior a la de l'any passat, quan es registraren vora 160.000 persones. És la primera xifra que es té d'aquesta 673 edició, que l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, qualifica d'espectacular. "Ens ha acompanyat el temps, no hem hagut de lamentar cap incident, i la seguretat ha funcionat perfectament", diu Estepa, qui assegura que "molts dels comerciants ens han traslladat la seua sensació d'haver millorat les vendes respecte a l'any passat". Mireia Estepa també destaca el suport institucional, amb la presència de molts càrrecs polítics, i la intenció tant des de la Diputació d'Alacant com des de la Generalitat, d'incrementar el finançament de la Fira.

Ací pots recordar tot el que en ARAMULTIMÈDIA t'hem oferit durant els dies de Fira, des de la inauguració, un recorregut per les parades, i un fum d'entrevistes de moltes coses al voltant d'aquesta cita, com la Fira Eclèctica, la cultura, la neteja, comerciants locals o nous emprenedors. També alguns participants clàssics com AITEX i UPV. I recordeu que la Fira no acaba fins que no gaudim del certamen coral.