El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Exposicions, rutes, tallers i molta activitat en la segona Fira Modernista

Fira Modernista 2017/AM

El dissabte 22 de setembre té lloc la manifestació per les '8 hores de treball' a la plaça Espanya.

La Fira Modernista 2018 es podrà gaudir des del 17 fins al 23 de setembre.

Ja s'inicia una nova edició de la Fira Modernista 2018, que tindra lloc des del 17 fins al 23 de setembre, Després de l'acollida tan bona que va rebre l'any passat, aquest 2018 se celebrara la seua 2a edició, on les activitats, guies i esdeveniment són un no parar.

Durant 7 dies tota una ciutat col·laborara el màxim perquè la fira siga el millor possible. Inclús molts comerços de la zona del centre o d'altres punts s'han unit per tal de donar un aspecte modernista.

Des d'ARAMULTIMÈDIA hem estat informant durant molts mesos de les novetats que han anat anunciant al llarg de tot el temps.

Cal destacar algunes de les activitats que es podran gaudir al llarg de la setmana, com pot ser la manifestació per les '8 hores de treball' que tindrà lloc el dissabte 22. Cal dir que per a la manifestació es recomana comprar el CD que disposa de 14 cançons tradicionals, en el que algunes d'elles es cantaran a la manifestació. Per cosa que encara sou a temps de fer-vos amb un, que costa 6 euros i es pot comprar a les llibreries Llorenç, Detroit Llibres i Natura. A més a més, moment abans de la gran reunió, cada barri es concentrara a una hora determinada per tal que la gent puga unir-se a grups i anar acompanyat d'altra gent amb la mateixa il·lusió.

Pel que fa a les altres activitats, es poden trobar algunes sobre cinema; un sopar modernista al Cercle Industrial; dansa i teatre organitzat per alguns grups; un escape room per a donar varietat a la setmana; un pícnic; un vermut; visita guiada al cementeri; un taller de confecció; una entrada de cavalleria i molt més. Tot a la seua programació.

Tota una setmana plena d'activitats i d'emocions. Tens més informació, ací.