El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira Modernista d'Alcoi també inundarà la Capella de l'Antic Asil

Escolars a la Capella / Ajuntament d'Alcoi
L’exposició romandrà oberta de dilluns a divendres, des de l’inici de la Fira fins el 28 d’octubre, amb horari de 9:30 h a 13 h i de 17:30 h a 19 h

Tradició, art, i com nó, cultura formaran la Fira Modernista d'Alcoi del 18 al 24 de setembre a diferents llocs de la ciutat. Un d'aquests espais serà la capella de l'antic asil (El Camí, 42) que acollirà la mostra 'El modernisme de la Col.lecció'. Segons la responsable de la mostra, Lucía Romero, aquesta es basarà en una selecció d’obres de la col·lecció enclavades a finals del segle XIX i principis del XX, les quals faran valdre el treball d’artistes locals com Fernando Cabrera, i alhora altres d’àmbit estatal.

L’exposició romandrà oberta de dilluns a divendres, des de l’inici de la Fira fins al dissabte 28 d’octubre, amb horari de 9:30 h a 13 h i de 17:30 h a 19 h. La visita guiada per als escolars es complementarà amb un taller anomenat 'Som impressionistes', on els infants podran posar en pràctica la tècnica impressionista de pinzellada curta amb ceres. El dissabte també s’oferiran visites per al públic general en horari de 12 i 13 hores.

El regidor de Cultura, Raül Llopis ha destacat que "aquest és un espai expositiu molt especial, que ens permet realitzar també alguns concerts i que està sent, a més, el primer punt d’encontre dels més xicotets de la ciutat amb l’art, seguim en la mateixa dinàmica de voler difondre l’art als escolars, ací els donem l’opció, a què puguen fer eixides i conéixer les exposicions que es posen a disposició de tota la ciutadania d’Alcoi".