El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira Modernista es consolida i recupera afluències d'abans de pandèmia

A falta de xifres oficials, des de Turisme consideren que és un dels anys que més gent ha participat vestida d'època, tant d'Alcoi com de fora.

Durant els últims dies Alcoi ha fet un viatge al passat per a reviure el modernisme de manera lúdica i social. És ja la sisena edició i queda comprovat que la ciutadania ha acollit de bon grau la iniciativa i ja es consolida com una cita anual i ineludible de la ciutat.

Des de la regidoria de turisme asseguren que ha sigut un èxit de participació, amb més de 50 entitats, institucions o associacions que han organitzat alguna activitat. "I no sols les entitats, gran part de la ciutadania s'ha sumat a aquest projecte i també contribueixen amb iniciatives pròpies ideant recreacions i moments, fins i tot entre amics i familiars i tot això suma per a fer de la nostra Fira, un referent en la Comunitat Valenciana, que ja ho és, i amb l'ambició que siga també un referent a nivell nacional", diu la regidora de turisme Lorena Zamorano.

Enguany la Setmana Modernista ha estat dedicada a Virginia Soler, la primera doctora col·legiada a la província d'Alacant. Abans que acabe l'any es donarà a conéixer qui serà la figura central per a l'any pròxim.

Virginia Soler, en imatge facilitada pel CAEHA