El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira Modernista suscitarà canvis en el trànsit durant el cap de setmana

La zona centre serà un dels punts més afectats pels talls de trànsit.

S'aproxima el cap de setmana de la II Fira Modernista i això implica importants modificacions en la circulació de vehicles a la ciutat. Els canvis afectaran de forma regular a la zona Centre, encara que també es preveuen talls puntuals en altres punts de la ciutat.

Talls permanents

Els talls de circulació de vehicles afectaran principalment la zona Centre de la ciutat. La plaça d'Espanya serà únicament per als vianants, així com quatre dels carrers per on s'accedeix a aquesta. En el cas de Sant Nicolau, estarà tallat des del carrer Torre de les Maçanes; en el cas de Sant Tomàs, des del carrer Sant Jaume; el de Gonçal Barrachina, des de l'inici del pont de Viaducte; i per últim el carrer Sant Llorenç fins al Centre de Cultura Mario SIlvestre.

Aquestes modificacions s'aplicaran a intervals regulars durant el cap de setmana: divendres 21, de 18.30 h a 2 h; dissabte 22, de 8 h a 3 h; i diumenge 23, de 8 h a 15 h. A partir de les 22 h del divendres s'habilitarà l'accés a la Zona Alta a través de la Plaça Ferrandis i Carbonell.

Restriccions d'estacionament

Paral·lelament, l'estacionament de vehicles estarà prohibit en els carrers Bambú, Sant Llorenç, Av. País Valencià fins a Bambú, i plaça d'Espanya durant els tres dies; amb l'excepció del carrer bambú, on el diumenge ja es podrà estacionar.

Talls puntuals

Més enllà de les restriccions de caràcter permanent, es preveuen altres de caràcter puntual per als tres dies. El divendres, cap a les 20 h, el recorregut del passacarrer modernista farà que es tallen els següents carrers: Avd. País Valencià, c/ Rigoberto Albors – c/Bartolomé J. Gallardo, i plaça Ferrandiz i Carbonell.

Per al dissabte, i amb ocasió de les manifestacions que eixiran dels barris fins a la plaça d'Espanya, a partir de les 11.30 estaran tallats els següents trams:

  • Des del Parc de Cervantes a l'avinguda del País Valencià i el carrer Sant Llorenç
  • Des dela plaça Ramón y Cajal al carrer Sant Nicolau
  • Des de la Rosaleda fins al carrer Sant Tomàs passant pel pont de Sant Jordi

Aquest mateix dia a partir de les 19 h, i amb motiu de la Gloria dels Cavallers, es tallarà al trànsit des de la Font Redona fins a la plaça d'Espanya passat pel carrer Sant Nicolau.

Per al diumenge, a les 10 h, es tallarà la circulació des de la plaça del Fossar fins al Cementiri.

Modificacions en el transport urbà

Al següent document es poden consultar tots els canvis que afectaran al recorregut del transport urbà.