El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira Modernista tindrà dansa i teatre per part del Grup de Danses Carrascal

Lorena Zamorano, regidora de turisme, Rafa Sempere, del Grup de Danses Carrascal i Maria Teresa Arberola de l'Associació contra el Càncer

Aquestes activitats es celebraran durant el cap de setmana del 22 i 23 de setembre

Per a la seua actuació de dansa col·laborarà amb l’Associació contra el Càncer

Cada setmana la programació de la II Fira Modernista, i aquesta vegada ha sigut el torn del Grup de Danses Carrascal, amb la col·laboració de l'Associació contra el Càncer.

El primer dels actes programats per aquestes dos entitats serà organitzar balls populars en la Glorieta, en el que, a més, podrà participar tota la gent que tinga ganes de posar-se a ballar. Vals, polca o masurca seran els diferents estils musicals que sonaran en aquesta activitat que se celebrarà el dissabte 22 de setembre a les 17.00?h.

La segona activitat proposada per aquests dies pel Grup de Danses Carrascal, és una obra de teatre, "Tu mut! Però, tot se sap!". Una peça còmica que a més inclourà ball durant l'obra. Aquesta representació serà el mateix dia a les 19.30 h, també a la Glorieta.

A més, el grup també organitzarà la XXVI Mostra de Dolçaines i Tabalets d'Alcoi el diumenge 23 a les 11.30 hores.

Tant el Grup de Danses Carrascal com l'Associació contra el Càncer, participaran el la Manifestació del dissabte 22 de setembre al matí.