El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira Tots Sants de Cocentaina organitza el seu primer congrés dirigit a empreses i comerços

Cartell del congrés i nou logo del 675 aniversari / Fira

Professionalitzar la Fira de Tots Sants és l’objectiu d’aquest primer congrés ‘Xarxa Comercial. Se celebrarà el 2 i el 3 de juny i poden inscriure’s totes les empreses que participen en el tradicional esdeveniment que arriba a l’edició 675.

Actualització notícia Des de l'organització de la Fira de Tots Sants anuncien que, "per motius de gestió interna", el primer congrés de la Xarxa Comercial de la Fira de Tots Sants s'ajorna. En principi la nova data de celebració serà al setembre, tot i que es concretarà durant l'estiu. 

---------------------

 

L'objectiu d'aquest primer congrés és poder oferir als participants un punt de trobada, fora dels dies pròpiament de Fira, a través del qual les empreses expositores i col·laboradores en l'organització de l'esdeveniment puguen actualitzar coneixements, conèixer tendències, compartir experiències i aportar solucions per a millorar la seua presència en la Fira i continuar avançant en la professionalització del certamen de cara al visitant.

Hi haurà temàtiques generals, però també especifiques de cada sector: des de cuidar els detalls de l'exposició de productes, fins a l'equip humà al capdavant de l’stand o la seguretat, amb l'objectiu d'aconseguir major visibilitat dels negocis i la millor experiència per al públic. El programa compaginarà activitats generals per a tots els assistents i grupals amb continguts de caràcter específic per a cada sector.

La regidora de Fira de Cocentaina, Eugenia Miguel, assenyala que "el que ha passat en l'últim any amb la pandèmia de la Covid-19 ens ha donat una gran lliçó de resiliència i ens planteja la necessitat de no abaixar la guàrdia i continuar sempre formant-se per poder fer front a qualsevol escenari per canviant que siga". En aquest sentit, considera que "hem d'estar sempre en procés de renovació per a oferir la millor experiència possible al nombrós públic que ens visita".


Per a la responsable de Fira, amb aquest Congrés "volem que les empreses aprofiten tot el seu potencial de cara a pròximes edicions. Cada stand és durant els dies de fira la imatge del seu negoci i la nostra intenció és facilitar-los totes les eines que estiguen a les nostres mans per a millorar en la seua exposició de producte, en els resultats de vendes, i en el contacte directe amb els clients".