El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La foguera de les festes de la Zona Nord d'Alcoi es cremarà pàrquing de La Bassa la nit del 23 de juny

Activitats per a tots els públics i edats

La foguera es plantarà en aquesta nova ubicació el dijous 21 de juny a les 8 del matí. Aquesta ha estat confeccionada per membres de l'Associació de Veïns de la Zona Nord. Aquest 21 de juny també hi haurà concert de pols i pua a càrrec d'alumnes d'Aprenguem Junts a la seu de l'Associació (Carrer Sant Joan Bosco, 20). El concert serà a les 19 h, mentre que els tradicionals balls del professor Noel Barroso començaran a les 20 h a l'amfiteatre

Després que l'Ajuntament barallara possibles espais per la crema de la foguera durant les festes de la Zona Nord, s'ha decidit cremar-la al pàrquing del Centre de Salut La Bassa al carrer Lluis Vives, segons es pot llegir al programa de les festes. Aquest serà l'acte de cloenda de les festes del barri, encara que durant el dia 23 també hi haurà nombroses activitats com és la concentració de disfresses del Dia del Ros. Aquest acte que tant agrada als més menuts començarà a les 19:30 h. Totes les activitats les podeu consultar en el programa que adjuntem sota el cartell.

La foguera es plantarà en aquesta nova ubicació el dijous 21 de juny a les 8 del matí. Aquesta ha estat confeccionada per membres de l'Associació de Veïns de la Zona Nord. Aquest 21 de juny també hi haurà concert de pols i pua a càrrec d'alumnes d'Aprenguem Junts a la seu de l'Associació (Carrer Sant Joan Bosco, 20). El concert serà a les 19 h, mentre que els tradicionals balls del professor Noel Barroso començaran a les 20 h. a l'amfiteatre.

A banda d'aquestes activitats també hi haurà activitats esportives (volta en bici, petanca...), culturals (presentacions de llibres, actuacions de màgia, batalles de rap, xerrades i conferències...). L'associació veïnal recorda que "és oberta a tots i cada un dels veïns dels barris de la Zona Nord, per a rebre i compartir, suggeriments, iniciatives i propostes".