El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Foia de Castalla mesclarà turisme i joguet amb una nova ruta

Museu del Joguet / AM

La Generalitat ha invertit en el sector turístic de la Foia 3,5 milions en el sector turístic, tal i com ha dit Herick Campos. 

La Ruta del Joguet com a producte turístic està cada vegada més prop a la Foia de Castalla. La Generalitat ha invertit en el sector turístic de la Foia 3,5 milions d’euros dins del Pla Resistir per la crisi de la Covid-19.

Herick Campos, director general de Turisme, Turisme ha visitat els municipis alacantins d'Ibi i Onil per a anunciar la creació d'un grup de treball per a impulsar una Ruta del Joguet com a producte turístic.

El Director General ha realçat "la Foia de Castalla, que compta amb tots els elements per a tindre una Ruta Turística del Joguet, perquè té tot el que necessita un producte turístic específic com a museus, oficines Tourist Info, fàbriques visitables, allotjaments turístics temàtics, i a més d'ací a poc comptarà amb la Casa dels Reis Mags com va anunciar Ximo Puig". Per aquest motiu “el futur CdT d'Alcoi, on realitzarem cursos de formació específica en aquesta línia”.

A Ibi, Campos ha visitat el Museu Valencià del Joguet, en concret l'Exposició "La Ceràmica dóna molt joc". Posteriorment, s'ha traslladat a l'Hotel del Joguet. A Onil, el director general de Turisme ha visitat el Museu de la Nina i la Tourist Info, situada en el propi museu, i posteriorment s'ha traslladat al Palau Marqués de Dos Aguas.