El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Font dels Patos d'Alcoi, pendent d'obrir en els pròxims dies

La màxima precaució i responsabilitat, tancar i resoldre els dubtes amb els test
  • Un dels treballadors ha donat positiu i per responsabilitat han tancat uns dies mentre ixen els resultats del test de tota la plantilla.

Li pot passar a qualsevol, de fet i per desgràcia, en els pròxims mesos es registraran xicotets brots del COVID19. El restaurant Font dels Patos d'Alcoi té previst obrir les seues portes en els pròxims dies una vegada es confirme que no hi ha casos positius entre el seu personal. Pel moment està tancat perquè un dels treballadors estava infectat.

Massa mal ha fet el Coronavirus massa a persones i negocis durant el temps de confinament. Però continua viu. Els negocis de restauració han aplicat tots els protocols de Sanitat necessaris, però l'atzar o el capritx del virus és incontrolable.

Així que, malgrat complir totes les mesures de seguretat, els casos es registren. És el que li ha passat al conegut restaurant Font dels Patos, que va obrir el 6 de juny però que ha decidit tancar uns dies.

Ho han fet per precaució perquè un dels seus treballadors va donar positiu en el test. Per responsabilitat i respecte a la seua clientela, Font dels Patos ha tancat i tots els seus treballadors s'han sotmés a les proves aquest 23 de juny esperant obrir al més prompte possible.