El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Font Jordana a consulta abans de la seua remodelació

La intenció del consistori ha estat donar veu als veïns i veïnes abans de redactar el projecte de remodelació del parc.
  • L'Ajuntament d'Agullent ha convocat aquest cap de setmana una jornada per a rebre les propostes del veïnat.
  • Es pretén intervenir en la zona alta del parc de la Font Jordana, a l’àrea que està pavimentada i en la zona de jocs infantils.

L’Ajuntament d’Agullent va convocaraquest passat dissabte 8 de maig al matí una dinàmica de participació ciutadana per arreplegar les opinions de la ciutadania vers els usos que fa del parc de la Font Jordana.

L’objectiu del consistori és que tota la informació recopilada, així com la que han anat aportant les associacions integrades al Consell de Participació Ciutadana en les darreres setmanes, siga facilitada a l’equip tècnic que ha de redactar el projecte de remodelació d’aquest parc.

“Tenim previst intervenir en la zona alta del parc de la Font Jordana, és a dir a l’àrea que està pavimentada i en la zona de jocs infantils. Abans de redactar el projecte, vam pensar que era fonamental facilitar vies de participació ciutadana per poder incorporar  les opinions i suggeriments del veïnat, perquè com a usuaris i usuàries de l’espai tenen molt a dir,  tant d’allò que creuen que s’hauria de millorar, com d’aquells aspectes que els agraden  de l’espai i que creuen que s’han de preservar”, comenta Pau Muñoz, alcalde d’Agullent.

“La idea ha estat donar veu als veïns i veïnes abans de redactar el projecte de remodelació del parc, per fer una veritable participació ciutadana”.