El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Font Roja recuperarà el servei de bar

Instal·lacions del bar-restaurant de la Font Roja.

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, espera que "el procediment administratiu es desenvolupe amb normalitat i que, per a l'època de més afluència al parc comptem amb aquest servei de restauració en el Santuari".

L'àrea recreativa de la Font Roja podria recuperar ben aviat el seu servei de bar-restaurant. L'Ajuntament acaba d'aprovar la licitació del servei, que tindrà un cost anual per a l'adjudicatari de 3.700 €. S'espera que el servei s'adjudique per a l'època de més afluència al parc, a partir de l'inici de la primavera.

Les persones interessades tenen 26 dies per a presentar la seua proposta, una vegada la licitació estiga publicada en el perfil del contractant, la qual cosa s'espera que es produïsca durant els pròxims dies. Per a optar a la concessió, es valoraran tant el criteri econòmic com altres aspectes centrats en la formació en el sector o en la utilització de material mediambientalment responsable. Per exemple, està prohibit per part de l'adjudicatari l'ús de vaixella de plàstic d'un sòl ús, i la que s'utilitze ha de ser d'un sol ús compostable o que utilitze el sistema de retorn. El plec també contempla que l'adjudicatari composte les restes orgàniques.

L'administració local, propietària de l'edifici és responsable de la seua posada a punt. La nova concessió per un any, prorrogable tres més, inclou a més del criteri econòmic altres aspectes. Es valora, per exemple, la formació en el sector de l'hostaleria i també criteris mediambientals. Per a posar a punt la infraestructura abans de la seua adjudicació, s'estan realitzant reformes en l'espai.

Les obres de millora inclouen dues noves estufes, una de pèl·lets i l'altra de llenya; també s'ha adaptat la instal·lació elèctrica a la normativa actual; s'ha col·locat aïllament tèrmic i s'ha millorat l'accessibilitat dels lavabos, en els que també s'han instal·lat dos canviadors per a bebés, un en el lavabo femení i l'altre en el masculí. En total, la inversió en millorar l'espai ascendirà fins a un total de 15.000 euros.

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, espera que "el procediment administratiu es desenvolupe amb normalitat i que, per a l'època de més afluència al parc comptem amb aquest servei de restauració en el Santuari".