El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La ‘força’  acompanyarà al Barri dels Clots d’Alcoi en les seues festes

Del 26 al 28 d'agost amb estètica de la Guerra de les Galàxies

Aquest divendres 26 d’agost, Els Clots celebra les seues festes en les quals seran les del reencontre per raons que tots coneixem. Amb estètica de Star Wars volen continuar fent festa ara més que mai. De segur ‘que la força els acompanyarà’ del 26 al 28 d’agost. Aquestes festes estan organitzades per la comissió de festes del barri i compta amb la col·laboració de distints comerços i la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcoi.

El divendres hi haurà jocs infantils i berenar per als més menuts. La vesprada continuarà amb els jocs de taula i s’allargarà fins al tradicional sopar de la Nit de l’olla. La primera jornada es tancarà amb disco mòbil a partir de les 23 h.


La vesprada del dissabte 27 d’agost començarà amb un taller de maquillatge facial i un passa carrers. Ca pa les 19 h, s’organitzaran jocs infantils i a les 20 h, el grup ‘Danses Al-Azraq’ actuaran al barri. La segona jornada de festes acabarà amb un sopar amb el duet Syros i una disco mòbil.


El darrer dia de festes és el dia de les Paelles. El diumenge 28 començarà amb una missa a les 11 h i el concurs de paelles serà a les 13 h. Per participar en el concurs, cal inscriure’s abans del 26 d’agost. A partir de les 15 h, està programat el lliurament de premis.