El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La formació del CIP FP Batoi es completa a Itàlia, França, Irlanda o Estònia

El centre alcoià és el que més estudiants envia d'ERASMUS a diferents ciutats europees, com a part de la seua política d'internacionalització. Gran part dels 33 alumnes que participen enguany ja estan en les seues destinacions.

Els programes ERASMUS són una molt bona manera de consolidar coneixements d'una manera pràctica, al mateix temps que s'aprén un idioma. Això per no parlar de l'experiència vital i de responsabilitat que suposa per a un alumne. Des de la Comunitat Valenciana ixen centenars d'alumnes cada any, i el centre que més mobilitats europees fa és el CIP FP Batoi d'Alcoi. En concret enguany són 33 alumnes els que fan ERASMUS, i 26 ja estan en les seues destinacions: 6 alumnes en Vicenza a Itàlia, 8 a Angoulême, França, i altres 12 a diferents municipis d'Irlanda. En els pròxims dies eixiran també 2 alumnes a Lille, França, altres dos a Tartu, Estònia; i 3 més a Cork. 

Des del CIP FP Batoi expliquen que "el nostre centre treballa perquè els nostres alumnes tinguen l'oportunitat de tindre aquesta formació distintiva, per a millorar les seues competències professionals, el seu nivell d'idioma, la seua autonomia i la seua maduresa".