El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La formació professional dels Salesians Joan XXIII d’Alcoi, en el ‘top 10’ d’ocupabilitat

Els Salesians Joan XXIII té una forta tradició pel que fa a Formació Professional. Els seus cicles formatius de Grau Mitjà tenen una altra ocupabilitat en un moment tant canviant al món.

El període de preinscripció està obert fins a l’1 de juny mitjançant la plataforma telematricula.es. L'escola Professional Salesians Joan XXIII ofereix la possibilitat de formar-se en diferents titulacions dins de la seua àmplia oferta educativa de Formació Professional.

El centre compta amb dues seccions. En primer lloc, la secció de FPB (Formació Professional Bàsica), per a aquells alumnes que abandonen l'ESO, una vegada complerts quinze anys i que, havent cursat 2on curs de l'etapa, decideixen iniciar-se en el món de la Formació Professional; i la secció de CFGM (Cicles Formatius de Grau Mitjà), per a aquells alumnes graduats a l'ESO i que opten per aquesta formació orientada al món laboral i als estudis superiors, i amb un alt índex d'ocupabilitat. De fet, segons l'observatori d'ocupació, les seues quatre especialitats de CFGM estan dins del Top Ten de l'ocupabilitat a l'estat espanyol.

El centre també et convida a visitar-lo de forma virtual a través de les seues Portes Obertes. Podràs conèixer les instal·lacions, l'equip i la diferent informació.

Les titulacions de Formació Professional Bàsica (FPB), són:

- Mecànica de l'automòbil.
- Informàtica i comunicacions.
- Serveis Comercials (horari vespertí)


I, pel que fa als Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), són:

- Electromecànica del vehicle.
- Instal·lacions de Telecomunicacions.
- Gestió Administrativa.
- Activitats Comercials.


Salesians Joan XXIII d'Alcoi té una gran trajectòria com a referent en la Formació Professional a les nostres comarques al llarg de més de 50 anys continua apostant per l'FP i, tanmateix, camina de la mà del món empresarial amb els més de 400 convenis amb empreses de la zona, on poder realitzar el període de pràctiques, que els serveix per a donar resposta a les necessitats de l'empresariat i, per tant, dels futurs treballadors i treballadores.

No perdeu l'oportunitat i, si n'esteu interessats, ompliu el tràmit de preinscripció (a l'escola us poden ajudar mitjançant el seu personal i punts d'accés informàtic) als seus Cicles de FPB i de Grau Mitjà per a, de segur, augmentar les possibilitats d'inserció laboral amb una formació actualitzada i envoltats de l'ambient alegre i de confiança que caracteritza l'estil salesià.