El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fundació CAM ja prepara nova exposició per a l'IVAM CADA Alcoi

Font: Facebook IVAM CADA Alcoi

Una de les tres entitats que gestionen l'IVAM CADA Alcoi, la Fundació CAM, ja ha iniciat el desmuntatge de la seua exposició Orígens. L'entitat dirigida per Luis Boyer ha anunciat que ja es troba treballant en el nou projecte expositiu, i anuncien que es tracta d'un "projecte col·laboratiu amb una altra entitat i que és un gran projecte".

L'exposició Orígens ha estat instal·lada a l'IVAM CADA Alcoi des de l'obertura del centre d'art, en novembre de 2018. En total, més de 50 peces representatives de l'art contemporani s'han pogut contemplar durant vora en any en la primera planta de l'edifici.

Fins al 27 d'octubre, l'IVAM CADA encara alberga altres dues exposicions: d'una banda 'Filant Idees, Teixint Art' gestionada per l'Institut Valencià d'Art Modern; i de l'altra 'El somni de la pantalla', d'Ana Esteve Reig, una mostra de vídeo art que es pot contemplar a la planta gestionada per l'Ajuntament d'Alcoi.

Cal afegir que el 18 d'octubre el músic Jesús Lara presentarà el seu treball 'En el amor y en la guerra' al centre d'art alcoià. Serà a partir de les 20 h amb la presentació de l'obra i un mini concert acústic amb entrada lliure.