El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fundació CAM reuneix la seua comissió assessora en l'IVAM CADA ALCOI

Al costat de Boyer han participat en la reunió cinc membres de la Comissió Assessora.

Tomás Llorens, Romá de la Calle i José Piqueras han participat en l'encontre.

Els 5 membres de la comissió assessora, presidits per Luis Boyer, s'han reunit a les instal·lacions de l'IVAM CADA ALCOI, un encontre on s'ha abordat l'inici dels treballs per a la redacció d'un catàleg raonat de la Col·lecció d'Art Contemporani de la Fundació.

Així mateix, Boyer ha avançat que la Fundació Caja Mediterráneo prolongarà el termini de l'exposició 'Orígens’, ja que els resultats i l'acollida que està tenint la mostra continua sent positiva. "D'una banda, es tracta de l'exposició més ambiciosa que hem realitzat sobre la nostra Col·lecció, i d'altra banda, les xifres de visitants continuen sent molt elevades, per la qual cosa hem considerat adequat estendre l'exposició fins a estiu”, assegura el president de la Fundació. 

Al costat de Boyer, han participat en la reunió cinc membres de la Comissió Assessora: Tomás Llorens, Romà del Carrer, José Piqueras, Javier Sogorb i Macarena Palma, així com la patrona de la Fundació Caja Mediterráneo Carmina Nácher.

El president de la Fundació ha manifestat que “per a la Fundació Caja Mediterráneo és un orgull acollir la reunió de la Comissió d'Art en l'IVAM CADA ALCOI, ja que la nostra Col·lecció d'Art es va plantejar, en els seus inicis, que estigués exposada en aquest edifici. Així que en certa manera, amb aquesta reunió es tanca un cercle”.