El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fundació Mutua Levante recull els 40 anys de Foradia en la seua nova exposició

La mostra sobre Foradia estará a la Fundació Mutua Levante fins al 26 de novembre.

"Foradia 40 anys de indústria sostenible" és la nova mostra que es pot gaudir en la Fundació Mutua Levante que s'ha inaugurat recentment amb la presència del Conseller d'Economia Sostenible Rafael Climent, l'alcalde d'Alcoi, Toni Francès i Pablo de Gracia, gerent de Foradia.

Aquest dijous, la Fundació Mutua Levante ha inaugurat la seua nova exposició sobre la història i el progrés de l'empresa alcoiana Foradia, que en aquest mes d’octubre fa 40 anys des de la seua institució i ha volgut apropar a tots la seua evolució al llarg del temps.

Han estat presents en aquest acte el Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés. Els dos polítics han destacat el paper de Foradia a la indústria de la ciutat i la rellevància que tenen, especialment en els temps que vivim, les empreses amb valors tan arrelats com els de l’empresa alcoiana.

Pablo de Gracia, gerent de Foradia, també ha participat en la inauguració i ha explicat que en aquesta mostra s’ha volgut remarcar els pilars fonamentals de l’empresa: la innovació, l’esperit cooperatiu de l’empresa, la formació industrial i la resiliència. Aquest últim junt amb el bon fer treballadors és, segons el gerent, la clau per poder continuar al capdavant durant quatre dècades.