El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fundació Novaterra aconsegueix més de 50 insercions laborals en l’Alcoià i el Comtat

La Fundació Novaterra, amb seu en l’Àgora d’Alcoi, gràcies a un conveni signat amb la Mancomunitat que opera en l’Alcoià i el Comtat ha aconseguit mitjançant accions formatives, programes d’intermediació laboral i activitats per a la promoció de l’ocupació, més de 50 insercions laborals al llarg de l’any.

Aquest és un servei que treballa per la integració sociolaboral de col·lectius en situació o risc d’exclusió social. En total al llarg de l’any ha atés a més de 100 persones, 53 de les quals han aconseguit trobar un treball.

Novaterra està aconseguint els seus objectius que són aconseguir la igualtat d’oportunitats treballant amb persones desocupades, derivades d’altres organismes, com Serveis Socials o Agències de Desenvolupament Local, per tal d’assessorar-les, formar-les i millorar la seua ocupabilitat.

A més des de la fundació es treballa en la intermediació amb empreses, i ja col·laboren amb 40 companyies de la zona per tal de desenvolupar conjuntament models d’inserció laboral adreçats als col·lectius més vulnerables.

Ara, en aquestes festes de Nadal, la fundació ha comptat amb la col·laboració de diferents centres educatius de les comarques per a la difusió de la campanya Flor Solidària, que consisteix en la venda de flors de pasqua per a recaptar fons.