El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fundació Vicente Ferrer presenta una exposició i conferència al Campus UPV Alcoi

Exposició FVF/Facilitat per Campus UPV Alcoi

La conferència estarà impartida per Sergio Moratón, delegat de la FVF de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

L'exposició es pot vore des de l'11 fins al 21 de setembre al Hall de Secretaria de l'Edifici Carbonell. I la conferència és el 18 de setembre a les 18:00 en el Saló de Graus.

La 'Fundació Vicente Ferrer' (FVF) és una ONG de desenvolupament de treball en les zones més pobres i necessitades de l'Índia, i que des de la mateixa fundació es vol a donar a conéixer molt més el seu treball, perquè totes les persones tinguen una consciència de tot l'esforç i sacrifici que es fa per a arribar als objectius marcats.

Per això, des del Campus UPV Alcoi es podrà vore l'exposició '1 món, 17 reptes' que té preparada la FVF des del dimarts 11 fins al divendres 21 de setembre, al Hall de Secretaria de l'Edifici Carbonell. I també es realitzara una conferència en el Saló de Graus, el 18 de setembre a les 18:00, impartida per Sergio Moratón, Delegat de la 'Fundació Vicente Ferrer' en la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

Exposició FVF/Facilitat per Campus UPV Alcoi

Pel que fa a la conferència, l'objectiu és donar a conéixer l'importància dels compromisos obtinguts per l'Agenda 2030, la interrelació que existeix entre tots els objectius i l'impacte global.

Tot açò no haguera sigut possible sinó fora pel suport de la Subdirecció d'Igualtat, Cooperació i Assumptes Socials, encapçalat per Barbara Micó.