El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fundación Casa de Beneficencia Hogar Intantil d’Alcoi i l’Associació Somriu d’Ibi son guardonats als Premis Valora del Rotary Club Alcoi

La Fundación Casa de Beneficencia Hogar Intantil d’Alcoi va ser l'entitat guardonada amb el Premi Valora 2022 i l’Associació Somriu d'Ibi amb el Premi Valora Junior.

Els Premis Valora reconeixen la llavor de les ONG que treballen a les comarques de l'Alcoià i el Comtat. El reconeixement es fa des del Rotary Club Alcoi Font Roja. A l'acte d'entrega dels guardons van assistir representants empresarils, polítics, educatius i socials, a més de l'alcalde de la ciutat d'Alcoi.

El passat diumenge 27 de març un total de 20 associacions de les comarques de l’Alcoià i el Comtat es van reunir a l’acte d’entrega dels Premis Valora 2022, organitzats per Rotary Club Alcoi Font Roja. L’objectiu és posar en valor la tasca que realitzen les ONG.

La Fundación Casa de Beneficencia Hogar Intantil d’Alcoi va ser l'entitat guardonada amb el Premi Valora 2022, que reconeix els valors humanitaris d'associacions i persones majors de 30 anys. La Casa de Beneficència d'Alcoi va nàixer en 1854 com a resposta a una altra pandèmia, la de còlera. Actualment exerceix labor de centre de dia que aporta a les seues usuaris ajuda alimentària, sanitària, emocional, educativa i familiar.

El Premi Valora Júnior 2022 destinat a joves de fins a 30 anys va ser per a l’Associació Somriu d'Ibi, un grup de joves compromesos amb la igualtat i la inclusió social que organitzen activitats per a fomentar l'autonomia personal i les habilitats socials de persones amb diversitat funcional.

Rafael Miralles, president del Rotary Club Alcoi Font Roja, va agrair la participació als membres del jurat i va felicitar a totes les entitats.

A l’acte també van assistir representants socials, educatius, empresarials i polítics, així com l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.