El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La “Gala de l’Esport” d’Ontinyent lliurarà els guardons de 2020 i 2021

El regidor d’Esports, Óscar Borrell.

Coincidint amb a Setmana Europea de l’Esport, la cita esportiva serà al Teatre Echegaray i donarà enguany especial protagonisme a les empreses que patrocinen als clubs esportius d'Ontinyent.

Aquest divendres 24 de setembre Ontinyent es sumarà a la “Setmana Europea de l’Esport” amb la celebració de la ja tradicional “Gala de l’Esport”. Aquesta torna a realitzar-se després de dos anys degut a la irrupció de la pandèmia.

La cita esportiva que tindrà lloc des de les 20:00 hores al Teatre Echegaray i servirà per lliurar els guardons de l’edició de 2020 i la de 2021, és impulsada per la regidoria d’Esport per reconèixer la tasca dels esportistes locals i fomentar la pràctica esportiva.

La Gala, presentada per les esportistes i docents en Educació Física, Paloma Tortosa i Mariate Micó, amb imatge gràfica de Gong Disseny, tindrà 30 distincions per cadascun dels 23 clubs i entitats esportives participants.

Enguany la gala tornarà a unir educació i esports, ja que després de la pandèmia “ha resultat primordial per la salut física i mental de les persones" explicava el regidor d’Esports, Óscar Borrell.

L'alumnat del Ceip Martinez Valls de 5é de Primària interpretaran en playback cançons referents al moment actual, tot començant amb la cançó Alegria del grup valencià El Diluvi, un títol “molt simbòlic i significatiu després de tot el que hem passat”, afegia Borrell. 

El regidor avançava també que a l'acte es donarà protagonisme a les empreses que patrocinen als clubs ontinyentins i rebran un reconeixement. Segons Borrell: “Les empreses que destinen part dels seus beneficis al suport de l'esport, mereixen la visibilitat i l’agraïment de la ciutat”. Aquest any, el reconeixement serà per a les empreses: Frontenics, Tecnifibre, ESET Ontinet, StockLogistic, Kapitalia, Vidal Construcciones, Custom Printing, Fundació La Caixa i Fundació Rafa Nadal.