El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Gala de lliurament de premis de Castalla Emprende i GastroCastalla rendeixen homenatge al fundador d'ACTIU, Vicent Berbegal

La Gala de lliurament de premis de Castalla Emprende i GastroCastalla rendeixen homenatge al fundador d'ACTIU, Vicent Berbegal / ACTIU
L’homenatge és per ser un exemple d'innovació i de promoció del municipi de la localitat.

Més de 350 persones acudeixen a la Gala de lliurament de premis de Castalla Emprende i GastroCastalla i a més li han fet un homenatge al fundador d’ACTIU per ser un exemple d'innovació i de promoció del municipi de la localitat.

L’Ajuntament de Castalla ha celebrat en l'Auditori de la ciutat, un acte molt emotiu a tres bandes en el qual han acudit més de 350 persones. S’han lliurat els premis als guanyadors de l'I Certamen d'innovació gastronòmica GastroCastalla, a més de concedir els guardons als finalistes i premiats en la primera edició del programa Castalla Emprende i el més emotiu, ha sigut que han realitzat un homenatge a la figura de Vicent Berbegal, fundador i president de l'empresa Actiu per ser un exemple d’innovació i de promoció del municipi de Castalla.

Durant la gala el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; l'alcalde de Castalla, Antonio Bernabéu, i la regidora d'Iniciativa Empresarial i Model Productiu de l'Ajuntament de Castalla, Fuensanta López han estat presents en tot moment.

Per part de la Universitat Miguel Hernández han assistit el rector de la UMH, Jesús Pastor, el vicerector de Planificació de la UMH, Fernando Borrás, i la directora-gerent del Parc Científic de la Universitat, Tonia Salines.

El president i fundador de l'empresa ACTIU, Vicent Berbegal, ha estat acompanyat dels seus familiars i altres representants de la companyia, a més de la directora del IVACE, Julia Company, i el president de la Cambra de comerç d'Alacant, Juan Riera, així com altres personalitats de Jovempa i Ineca.

El lliurament dels diplomes als finalistes en la primera edició del programa Castalla Emprende ha estat a càrrec de Fuensanta López i Vicent Berbegal. Així mateix, el conseller i l'alcalde de la ciutat van donar a conéixer el nom dels quatre guanyadors i el projecte que va rebre un accèssit. 

Per altra banda, el certamen Gastrocastalla, Fuensanta López i el rector de la UMH han lliurat els guardons als guanyadors d'aquest certamen amb diferents premis segons la categoria.

El moment més emotiu ha sigut el reconeixement a la figura del fundador i president de l'empresa ACTIU, Vicent Berbegal, com a exemple d'innovació i de promoció del municipi de Castalla. El guardó d’Empresari Europeu de l'Any 2017 ho ha arreplegat junt amb la família.

La primera edició de Castalla Emprende ha tingut tant d’èxit que es farà una segona edició dirigida a emprenedors i empreses que vulguen impulsar les seues idees o consolidar els seus negocis. Per a reservar places cal entrar en la web www.emprendeumh.es/castalla.