El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La gastronomia de les nostres comarques, present a la Fira ‘Alicante Gastronómica’ en IFA

Els nostres productes / Mancomunitat

Oli de Filaters, Masía la Mota, la Pericana de Muro, Oli el Comtat, Mediterranean Nature Life, Celler Gurgu, Mel Palmer i Licores Sinc estaran presents a la fira

Del 24 al 27 de setembre, els productors de les nostres comarques estaran presents a la Fira ‘Alicante Gastronòmica’. Açó és possible gràcies a que la Mancomunitat ha cedit el seu espai a 8 productors.

Oli de Filaters, Masía la Mota, la Pericana de Muro, Oli el Comtat, Mediterranean Nature Life, Celler Gurgu, Mel Palmer i Licores Sinc seran els ambaixadors dels sabors de l’Alcoià i el Comtat. L’estand de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat estarà ubicat al pavelló 2, carrer 3, número 140.

A l’estand de la Mancomunitat es podran degustar i adquirir, en diferents moments, vins i licors, olis, mel i conserves elaborades de manera tradicional als municipis de les comarques, amb el sabor inconfusible de les comarques de muntanya. La fira estarà oberta al públic de 10 a 21 h, excepte dilluns 27, que ho farà fins a les 18 h.

Per a les persones que no puguen visitar la fira, tots aquests productors estan presents, a més, a AgroAlcoiàComtat, el portal en què es poden trobar els millors productes agroalimentaris de proximitat i fer-ne comanda còmodament des de casa. Tant la participació a Alicante Gastronómica com la plataforma AgroAlcoiàComtat són actuacions de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat per a visibilitzar els productors agroalimentaris de les comarques amb l’objectiu d’impulsar l’economia local i fomentar un consum conscient, de proximitat i més ecològic, a la vegada que es dona a conéixer la qualitat dels productes i la gastronomia de la zona.