El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat adquireix una obra artística de Silvia Sempere, professora del Campus d’Alcoi de la UPV

Obra d'art “Sordium Continuum” / Foto: Campus d'Alcoi de la UPV

“Sordium Continuum”, la manifestació artística adquirida, està formada per diferents suports creatius: vídeo, escultura i fotografia.

L’artista investigadora veu reconeguda la seua trajectòria professional al veure que la seua obra “Sordium Continuum”, ja forma part de la Col·lecció d'Art Contemporani. Silvia Sempere és professora del Departament d'Enginyeria Gràfica al Campus d’Alcoi de la UPV.

Docent en la Universitat politècnica de València des de 1997, Silvia Sempre ha participat en moltes exposicions i mostres artístiques tant a escala individual com a col·lectiva. La peça adquirida per la Generalitat Valenciana “Sordium Continuum”, pertany a un projecte més ampli “Placeres Bárbaros 2005”

Sempere declara sentir-se orgullosa i satisfeta que l’obra haja sigut reconeguda per les institucions. Saber que “Sordium Continuum” formarà part del Patrimoni artístic valencià "és un clar impuls en la meua trajectòria professional com a artista investigadora" segons la professora del Campus d’Alcoi. Afegeix que "significa la valoració, en cotes superiors, de la qualitat de la mateixa i de l'oportuna investigació realitzada, en concret, al voltant del 'paisatge'”

L’obra reflexiona sobre tres eixos fonamentals: la urbanització agressiva amb un baix component paisatgístic, la dissociació entre arquitectura i naturalesa, i la resposta reactiva del medi natural. El resultat segons l’artista investigadora és que la natura no està per satisfer a l’ésser humà, encara que consumim el medi natural com un plaer bàrbar.