El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat es farà càrrec del CEEM d'Alcoi

El CEEM, ubicat al Barranquet del Soler/AM
El CEEM podria oferir servei abans que acabe l'any

La Conselleria de Diversitat Funcional ja ha donat instruccions a l'Ajuntament d'Alcoi perquè complete els tràmits per cedir l'edifici del CEEM a la Generalitat, i així que puga encarregar-se també de la gestió. Tot després que ahir, dimarts 10 de maig, la vicepresidenta del consell Mónica Oltra anunciara que el CEEM obrirà les portes en l'últim trimestre de 2016. 

Finalment tot indica que la conselleria de Diversitat Funcional sí que es farà càrrec de la gestió del CEEM d'Alcoi, una reivindicació del consistori alcoià. Després que aquest dimarts 10 de maig la vicepresidenta del consell Mónica Oltra anunciara que el CEEM d'Alcoi obrira les portes a finals d'enguany, quedava en l'aire qui s'encarregaria de la gestió, estimada en uns dos milions d'euros anuals. Una gestió que, des del consistori, han dit en diverses ocasions que no podien assumir. Doncs bé, la direcció general de Diversitat Funcional ja ha donat instruccions a l'Ajuntament per a començar amb el tràmits per fer realitat aquesta cessió i que el centre puga obrir en condicions.

La regidora de Benestar Social Aroa Mira confia en què aquest "siga l'últim tràmit, perquè és un centre molt important i reivindicat". Així les coses, l'Ajuntament s'ha posat mans en l'obra per acomplir tots els tràmits i que la cessió es puga fer com més prompte millor. La intenció és que la cessió es puga aprovar en la sessió plenària d'aquest mateix mes de maig. Una vegada cedit, la conselleria s'encarregarà tant de dotar d'equipament el centre com de la seua gestió.

Recordem que el CEEM d'Alcoi oferirà 60 noves places en tota la comarca, repartides entre el Centre de Dia i el Centre Residencial.