El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat posa en marxa una 'app' que mostra per geocalització la flora i fauna de la Comunitat Valenciana

Sant Antoni

L''app' compleix amb estrictes controls de qualitat i seguretat i està preparada per al seu ús en dispositius Android, Huawei i IOS. A més, està integrat amb la nova cartografia de l'Institut Cartogràfic Valencià (ICV)

L''app' GVA BDB ofereix informació del Banc de Dades de Biodiversitat de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i, ha estat desenvolupada per la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic a través de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions

La Generalitat ha posat en marxa una nova aplicació que permetrà donar a conèixer la informació disponible en relació a la flora i fauna autòctones de la Comunitat Valenciana, així com facilitar una nova ferramenta de treball a les entitats i les persones observadores qualificades que possibilite la recollida de noves dades. 

Es tracta de l''app' GVA BDB, i es podran trobar espècies silvestres del territori, com descripcions, llistats, fotografies i mapes de distribució, així com estats legals que les protegisquen o els seus cens de població.

L''app' compleix amb estrictes controls de qualitat i seguretat i està preparada per al seu ús en dispositius Android, Huawei i IOS. A més, està integrat amb la nova cartografia de l'Institut Cartogràfic Valencià (ICV).

D'aquesta manera, podrem trobar informació relacionada amb les muntanyes i el paratge que ens envolta, com la Font Roja, la Serra de Mariola, l'Aitana o el Montcabrer.