El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat recupera 4 vivendes ocupades a Alcoi i es troba dins una plantació de marihuana

El carrer Barbacana, on els tècnics de l'EIGE han trobat 81 plantes de marihuana
Hi havia 81 plantes de marihuana i material per al seu cultiu

Estaven ocupades des del 2016, i s'han recuperat aquesta setmana amb una ordre judicial. Una de les vivendes estava connectada amb la planta baixa de l'edifici, i els tècnics de l'EIGE, l'entitat d'infraestructures de la Generalitat, hi han trobat 81 plantes de marihuana i material per al seu cultiu.

L'EIGE, l'Entittat d'Infraestructures de la Generalitat, ha recuperat quatre vivendes de la seua propietat que estaven ocupades al centre d'Alcoi de manera il·legal des de l'any 2016, 3 d'elles al carrer de Barbacana i la quarta al carrer de Sant Miquel. Ja s'havia notificat fa uns dies a les persones que ocupaven les vivendes que, per ordre judicial, havien d'abandonar-les, així que quan aquest dimecres 17 de gener han anat els agents de la policia nacional i local, les vivendes ja estaven buides.

Des de l'EIGE, han explicat a Aramultimèdia que s'han tapiat totes les vivendes del carrer Barbacana a espera que els tècnics de la institució facen una inspecció i valoren els desperfectes. Però expliquen que una de les vivendes estava connectada amb la planta baixa de l'edifici, on s'han trobat 81 plantes de marihuana, ferramentes per al seu cultiu, i diferents peces de motos.