El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat renovarà la planta de pediatria del Verge dels Lliris

Barceló reunida amb direcció de l'Hospital

Ana Barceló s’ha reunit amb l’equip directiu del centre per concretar algunes millores necessàries

Abans que acabe l'any es licitaran les obres per millorar la planta de Pediatria de l'Hospital d'Alcoi. Unes instal.lacions que han quedat antigues i que requereixen d'una profunda remodelació i adaptació. L'anunci l'ha fet la consellera del ram, l'alacantina Ana Barceló. A més de pediatria, es planteja ampliar el centre de dia de Psiquiatria i reformar els centres de Salut d'Ibi, Onil i Benilloba

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, l'alacantina Ana Barceló, ha visitat l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi després d’haver-se reunit amb l’alcalde de la ciutat, Toni Francés.

En aquesta visita, la consellera ha pogut parlar amb l’equip directiu de l’hospital, dirigit per Roser Falip, per concretar algunes millores que necessita el centre, com per exemple la planta de pediatria, que segons la gerencia del centre, "no disposa de les condicions òptimes".
Una vegada acabada la reunió, Barceló ha explicat que s’espera que les obres de pediatria i de la zona d’urgències puguen estar adjudicades per al pròxim mes de desembre, i durant el mes de gener de 2019 començar els treballs.

Altres projectes que s’han valorat han sigut l’ampliació del centre de dia de psiquiatria, o millores als centres de salut de Cocentaina, Ibi, Onil i Benilloba.
La consellera s’ha compromès a fer noves visites per a estar pendent de l’estat de l’Hospital Verge dels Lliris.