El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat salva el CEEI d'Alcoi

La fórmula per a revitalitzar-ho tindrà a veure amb la cooperació i la col·laboració dels quatre CEEI de la Comunitat Valenciana

El CEEI d'Alcoi no tancará le seues portes, encara que per poder revitalitzar-lo tindrà que dependre financerament en un principi del CEEI de València. Per reiniciar l'activitat del CEEI, no es podrà mantindre tot el personal de treball

El Conseller d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat aquest dimarts en la Cambra de Comerç d'Alcoi que, després de mesos de negociacions i "després de barrejar múltiples possibilitats, la directora de l ‘IVACE , Julia Company i la pròpia Conselleria, estan en disposició d'anunciar que el Centre Europeu d'empreses Innovadores d'Alcoi, el CEEI, no tancarà les seues portes". Climent ha dit que "ja d'una manera definitiva anem a no només no tancar el CEEI i si a intentar dinamitzar-ho i posar-ho en valor".

La fórmula per a revitalitzar-ho tindrà a veure amb la cooperació i la col·laboració dels quatre CEEI de la Comunitat Valenciana (València, Elx, Alcoi i Castelló) que treballaran de la mà. El model de solució definitiva encara està per perfilar, però Climent sí ha avançat que "van a treballar els quatre CEEI de la mà, encara que donada la delicada situació econòmica del CEEI Alcoi, haurà de dependre financerament, almenys en un període inicial, del CEEI de València".

Quant als llocs de treball del centre, Climent ha assegurat que es reiniciarà l'activitat del CEEI sota mínims, "encara que depenent del dinamisme que genere la institució, es podrien incorporar nous tècnics".

Els detalls de la solució definitiva a aquest complicat assumpte que ha dirigit personalment la directora de l IVACE, Julia Company, es faran públiques en breu.

Aquest anunci ho ha realitzat Rafa Climent després del Consell de Cambres de comerç celebrat en l'organisme cameral alcoià aquest dimarts i que ha sigut presidit pel president del consell, José Vicente Morata.