El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La gent gran d'Alcoi celebra unes jornades de convivència amb música, ball, exposicions i cinema

Imatge de recurs. Activitat de les aules de la tercera edat.

És una de les cites amb més solera d'Alcoi, 32 anys de Jornades de Convivència, i que compten amb la participació de molts majors d'Alcoi. Enguany tindrà lloc de l'11 al 16 de novembre.

Ja són més de 3 dècades que Alcoi celebra les Jornades de Convivència dels Majors, tota una setmana amb activitats culturals i festives per a fomentar la relació entre els usuaris dels diferents centres de majors de la ciutat.

El dia gran de la setmana de trobada serà dissabte 16 de novembre, amb un certamen de Coral i Rondalles i un dinar de germanor. El dinar tindrà lloc a la Filà Gusmans, i els tiquets es poden comprar als diferents centres de majors d'Alcoi.

Però abans, tota una setmana plena d'activitats. Tot comença dilluns 11 de novembre amb l'exposició de pintura sobre racons d'Alcoi a la Fundació Mutua Levante. Dimarts, els membres de la UPD faran una exhibició de Taitxí. Dimecres, una altra exposició per part de la Federació Valenciana d'Aules de la Tercera Edat, que enguany celebra el seu 40 aniversari. I el centre de majors de la plaça d'Espanya farà de vesprada una exhibició de ball i defensa personal. La setmana continua dijous amb cinema i la projecció de El exótico Hotel Marigold. Divendres toca estirar les cames amb una excursió pel circuit Riverfit acompanyats d'un monitor; i de vesprada actuació del centre d'Inma Cortés al Pintor Emilio Sala. Els horaris i llocs concrets de cada activitat es poden consultar ací

Carolina Ortiz, regidora de majors, destaca la gran implicació dels majors d'Alcoi en aquesta setmana. I "sobretot, la vitalitat inesgotable que tenen els nostres majors, exemple per a tots. Esperem que aquest any participen totes i tots, compartint bons moments i fent noves amistats".