El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La gent major de Cocentaina pinta una auca per commemorar la Fira de Tots Sants

El disseny dels dibuixos és d’Abad i Segura i el text de José Miguel López, qui va encomanar l’auca quan era regidor de Fira.

L'Ajuntament de Cocentaina ja llueix una Auca de la Fira de Tots Sants, pintada pels alumnes de l’Escola d’Adults Beniassent, on es commemorara la declaració de bé d'Interés Turístic Internacional d'aquest esdeveniment contestà. El disseny dels dibuixos és d’Abad i Segura, i el text de José Miguel López, qui va encomanar l’auca quan era regidor de Fira.

L’alcaldessa del municipi, Mireia Estepa, assegura haver confiat aquesta tasca al grup de taulells "pel seu bon fer i la professionalitat dels seus treballs". Estepa afegeix el següent: "Sabia que el resultat anava a ser meravellós i, en efecte, ha sigut un èxit que ara totes les persones que venen a l’ajuntament poden contemplar". 

El grup de taulells el componen els i les alumnes de ceràmica que voluntàriament fan els taulells dels carrers de Cocentaina. La regidoria d’Educació es fa càrrec de les despeses del material i la docència i ells i elles posen les seues hores de treball desinteressat.

La regidora de Fira i l'alcaldessa de Cocentaina, juntament amb l'alumnat de l'Escola d'Adults.