El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La gimnasta del CGR Alcoi Maria Garcia ha estat designada esportista d'elit de la Comunitat Valenciana

Maria García, gimnasta del CGR Alcoi / Imatge via CGR Alcoi

El passat 3 d'abril Maria Garcia, gimnasta del CGR Alcoi, va ser elegida una de les esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana per a 2020.

Maria va tindre uns excel.lents resultats la temporada passada, dels quals destaquen els del Campionat d´Espanya. Va aconseguir la medalla de plata en maces i pilota, la de bronze en corda i va ser tercera d´Espanya en la classificació general i subcampiona d´Espanya infantil per autonomies.

A més, el passat mes de febrer va ser convocada per a una jornada de tecnificació en el Car de Madrid. També, és una de les gimnastes perteneixents a l´equip de tecnificació de la Comunitat Valenciana. Gràcies als bons resultats que va obtindre, María tenia garantit el passe a Nacional del pròxim mes de juny, però per les circumstàncies que estem vivint ha estat ajornat. 

Cal destacar també, que aquesta temporda ha sigut component del conjunt infantil, que després de passar el control per a la Copa d´Espanya de conjunts, va ser triat per a representar a la Comunitat Valenciana.