El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La gimnasta del Sant Jordi Elba Navarro ha sigut designada esportista d'elit de la Comunitat Valenciana

Elba Navarro Corbí / Imatge vía Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi

Elba Navarro ha estat inclosa en el llistat d'esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana 2020, publicat el passat divendres 3 d'abril per la Conselleria d'Educació Cultura i Esport.

La gimnasta del Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jordi, Elba Navarro Corbí, ha sigut reconeguda pels seus resultats esportius en l'any 2019 amb la condició d'Esportista d'Elit Promoció, segons estableix la resolució del 31 de març de 2020 de la secretaria autonòmica de Cultura i Esport.

Elba competeix en l'actualitat en el nivell absolut de gimnàstica rítmica, la qual equival a la segona divisió d'aquesta pràctica esportiva. En desembre de 2019 va aconseguir la medalla de plata en la categoria sènior en el Campionat Nacional de Conjunts celebrat a Saragossa. En aquesta seu, el juliol de 2018 es va proclamar campiona d'Espanya en la categoria junior, també de nivell absolut.

Aquesta gran gimnasta va promocionar del nivell base, considerada com la tercera divisió, a l´absolut en 2016, ja que es va penjar la medalla de bronze del Campionat Nacional base disputat aquell any a Valladolid. La jove esportista, que va iniciar a principis del 2020 la seua preparació per al pròxim Campionat Nacional en la modalitat individual, ha vist condicionats els seus entrenaments pel confinament de l'estat d'alarma.