El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Glòria d'Alcoi, primer, a ARAMULTIMÈDIA. Coneix als 28 protagonistes en aquests microvídeos

Per primera vegada hi ha participació femenina

Aquest diumenge 1 d'abril, els carrers del centre d'Alcoi seran testimonis de la Glòria Oficial. Juntament amb el descobriment del cartell marquen l'autèntic tret d'eixida de Nostra Festa. La Glòria té novetats en aquest any. Per primera vegada hi haurà presència femenina amb Tania Áznar, de la Filà Marrakesch. Cal destacar que en la Glòria 'de l'Hospital' també participen dones, representant a les filaes Realistes, Navarros, Mudejares i Marrakesch

Aquest diumenge 1 d'abril, els carrers del centre d'Alcoi seran testimonis de la Glòria Oficial. Juntament amb el descobriment del cartell marquen l'autèntic tret d'eixida de Nostra Festa. La Glòria té novetats en aquest any. Per primera vegada hi haurà presència femenina amb Tania Áznar, de la Filà Marrakesch. Cal destacar que en la Glòria 'de l'Hospital' també participen dones, representant a les filaes Realistes, Navarros, Mudejares i Marrakesch.

ARAMULTIMÈDIA ha sigut un col·laborador més del projecte Glorieros Alcoi, una sèrie de microvídeos on cada component de la Glòria conta les seues vivències prèvies a l'acte. Ací podeu accedir a la llista de reproducció on estan tots els vídeos.

Les empreses i institucions que col·laboren són:

Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alcoi

Caixa Ontinyent

Vectalia

Fernando Cano

Cafe Sou - Licores Sinc

Bar Bahia 2

Universitat d'Alacant

Jornet i Casa

Unión Alcoyana Seguros

Impridekor

comCom comunicació

ARAMULTIMÈDIA