El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Fonèvol,

Fonèvol

La gota malaia

Hem amprat el títol d’un article que va escriure un conegut periodista alcoià sobre Fonèvol per convidar-vos a tots i a totes a l’exposició que hem o…

Hem amprat el títol d’un article que va escriure un conegut periodista alcoià sobre Fonèvol per convidar-vos a tots i a totes a l’exposició que hem organitzat a la UNESCO.

Enguany, a banda de les fotografies premiades i les finalistes del nostre concurs, hem preparat un conjunt d’onze panells amb retalls de premsa. L’exposició fa un recorregut pels esdeveniments relacionats amb la participació de les dones en les festes de moros i cristians d’Alcoi.

Són còpies d’articles que han recollit al llarg dels anys membres de la nostra associació. La mostra té exemples d’abans de la constitució de Fonèvol. També es troben fets que no són causa ni conseqüència directa de les nostres accions però estan molt relacionades.

Convidem a tota la gent a passejar per la mostra i llegir ací un titular, allà un paràgraf, trobareu frases cridaneres com: “Yes we can” o “L’assemblea és sobirana”...

Hi ha coses que han canviat i d’altres que estan com el primer dia, estem segures que els protagonistes d’alguns articles ni se’n recorden del que van dir, però a nosaltres ens recorda el nostre esforç al llarg dels anys. Quan llegim les fites que s’han aconseguit sembla que tot va per bon camí, però després de mirar l’exposició t’adones que queda molt per fer.

Vingau, trobareu articles sobre la sindicatura de Greuges, la justícia, opinions de diferents presidents de l’ASJ, de les festeres, de periodistes o de la ciència.

Esteu convidades i convidats a l’entrega de premis del concurs de fotografia i a la inauguració de l’exposició que tindrà lloc demà divendres 4 d’octubre a les 20,15 h. Podeu visitar l’exposició fins el 25 d’octubre en dies faeners.