El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Grossa cau en Alcoi: 60 milions d'euros en l'Administració de Sant Tomàs que reparteixen els ex treballadors de Telefònica

El 66212, quint premi, també cau en Alcoi, en una papereria del Carrer Oliver.

Per fi! La Grossa ha tocat en Alcoi. 60 milions d'euros repartits en 15 sèries del número 26590. De moment poc se sap dels afortunats, tot i que ja es comenta que s'ha venut en un centre de fisioteràpia de la Rosaleda i en la cafeteria gelateria de la Zona Nord, 'Imperio'. També a un grup de treballadors i ex treballadors de la companya TELEFÒNICA i molts dècims per finestreta. La Penya esportiva Joan XXIII també podria tindre paperetes premiades. El 66212, quint premi, també cau en Alcoi, en una papereria del Carrer Oliver.

 

Alcoi jugava entre 4 i 5 milions d'euros en la loteria de Nadal, i d'una tacada ha guanyat 60. A poc a poc desperta la ciutat i el whatsapp bull preguntant... a qui li ha tocat?

Els qui tinguen un dècim de la Filà Magenta, els ha tocat 120 euros per dècim. Els bitllets estan molt repartits i s'han venut la majoria per finestreta. La gelateria 'Imperio' de la Zona Nord ha estat agraciada així com una clínica de Fisioteràpia de la zona de la Rosaleda. El que està confirmat és que els ex treballadors de TELEFÔNICA estaven abonats al número i que han estat els que han repartit els milions.

L'Administració de Loteria de Sant Tomás ha estat l'agraciada però el seu propietari alié al premi, estava fent la via verda. Per això, els mitjans de comunciació, en arribar a la seu, l'han trobada tancada fins a les 10:15 aproximadament.

També ha tocat en la veïna localitat de Sant Vicent del Raspeig.