El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Grossa de Nadal ens torna a deixar amb les ganes, i molta salut

L'Administració de Loteria d'Albaida celebra el quint premi, que ha deixat 42.000 euros en la localitat veïna
El premi més proper han sigut els 42.000 euros que ha deixat un cinqué premi a Albaida

El més proper es queda a Albaida, amb 42.000 euros d'un quint premi. A les nostres comarques, tan sols la devolució de diners en alguna associació, Filà o entitat. Els més afortunats, de moment, els Muntanyesos, amb 100 euros per cada dècim perquè coincideixen les tres últimes xifres del tercer premi.

L'Alcoià i el Comtat tornen a tocar-se el nas aquest 22 de desembre, sense cap premi gran de la Grossa de Nadal. El que més prop ha quedat ha sigut un cinqué premi, el 58808, que s'ha venut un poc a Albaida. En concret 7 dècims que sumen un total de 42.000 euros per a la veïna capital de la Vall d'Albaida, i que s'han venut per finestra a clients habituals. 

Això si, sí que hi ha algunes alegries. Per exemple, a la Filà Muntanyesos ha tocat 100 euros per cada dècim perquè coincideixen les 3 últimes xifres amb el tercer premi. També ens ha arribat que tornen els diners en altres entitats, com la Filà Vascos o el CGR Alcoi.

Els premis han sigut ràpids enguany, i abans de les 11 del matí ja havien eixit més de la meitat. La majoria han estat molt repartits, i pocs han caigut per complet en un municipi, tan sols 3: un quart premi, el 61207, s'ha venut per complet a Astúries; i dos cinques, el 37872 tot a Lebrija, a Sevilla; i el 27982 a Castelló de la Plana, en la nostra comunitat. La resta de premis han estat molt repartits entre moltes províncies.

A la província d'Alacant molts municipis han vist algun premi. Catral, Benidorm, la Vila Joiosa, Mutxamel, Campello, Oriola o la capital Alacant han rascat part d'alguns premis.