El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La grossa s'oblida de l'Alcoià i el Comtat

Un moment del sorteig de la Gorssa de Nadal
Cap premi s'ha venut en les nostres comarques. El més a prop que s'hem quedat de la grossa ha sigut amb el dècim de La Degollà, que acaba en 13

Però tenim molta salut! Almenys eixe és ara el premi de consolació... Tot i això, sí que es queda algun pessic que no ens trau de pobres, però que almenys una nit de Nadal la farà més divertida. En La Degolla han encertat els dos últims números, el 13, i guanyen 120 euros per dècim.

Ni un sol premi, ni tan sols un dècim, s'ha venut directament a les nostres comarques. Almenys segons els registres de Loterias y Apuestas del Estado. Ara cal confiar en eixos veïns de les nostres comarques que compren dècims en tots els viatges que han fet. Esperem que algun d'ells haja tingut sort!

Sí que tenim terminacions que coincideixen amb la del primer premi de la Grossa. La més cridanera, la de la Colla la Degollà, que acaba en 13 (que, per cert, no havia eixit mai). Tot el que tinga un dècim de La Degolla ha guanyat 120 euros.

I després moltes altres paperetes, participacions i dècims d'associacions i entitats de les nostres comarques que acaben en el número 3, i, per tant, es tornaran els diners. És el cas del CD Alcoyano, les filaes Abencerratges i Llaganya o l'associació cultural Samarita, totes elles a Alcoi.

El premi gran que més a prop ha quedat, tot i que ja fora de les nostres comarques, ha sigut el de Bocairent, a la Vall d'Albaida. 10 dècims venuts del segon premi, el número 04536, un total d'1.250.000 euros.

Després, molts dels premis han estat molt repartits per les províncies d'Alacant i València. Alacant, Benidorm, Alfàs del Pi, Torrevella, Callosa del Segura, Xàbia, Pedreguer, Gandia, Catarroja, Quart de Poblet i el cap i casal, València; molts pobles han pessigat un poc d'alguns dels premis. En la web de Loterias es poden consultar tots els punts de venda.

Ara cal comprovar tots els premis menors, que no per ser menors donen menys alegria. Confiem des d'Aramultimèdia que la pedrea deixe almenys algun detall per les nostres comarques.