El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Guàrdia Civil demana ajuda per localitzar els dos lladres del banc d'Orba

Imatge d'un dels atracadors en el moment d'entrar al banc d'Orba. Imatge facilitada per la Guàrdia Civil
Han difós la imatge d'un dels atracadors i la descripció dels dos, i demanen que per a qualsevol informació es cride al 062

El passat 22 de febrer dos homes armats atracaren el banc d'Orba i fugiren. Ho feren amb la cara tapada, però les càmeres de seguretat captaren a un d'ells abans de cobrir-se el cap. Ara difonen la imatge i la descripció dels dos atracadors per si qualsevol pot aportar informació per a localitzar-los.

La Guàrdia Civil busca dos homes espanyols que atracaren el banc d'Orba, a la Marina Alta, el passat 22 de febrer. Els dos homes atracaren el banc amb armes curtes, i tenien esparadrap en els dits i guants per tal de no deixar empremtes. Van actuar amb la cara coberta però les càmeres de seguretat van poder captar la cara d'un d'ells abans que se la tapara. La Guàrdia Civil ha difós la imatge per tal d'aconseguir qualsevol informació. 

També han facilitat una descripció de tots dos. El primer, el de la fotografia, té uns 50 anys, és d'estatura mitjana, pel canós amb entrades i barba de dies. El dia de l'atracament portava un suèter de color fosc amb dos ratlles de color roig i blanques; pantaló vaquer clar, mocador palestí i ulleres de sol. El segon home té aproximadament 30 anys, de baixa estatura. Vestia pantaló blau i suèter roig en el moment dels fets.

La Guàrdia Civil demana qualsevol informació mitjançant el telèfon 062.