El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Guàrdia Civil d'Ibi i Villena sorprén tres lladres que, presumptament, han furtat més de 14 tones de taronges

780 quilograms dins la furgona / Guàrdia Civil
La fruita l'havien furtada de Vallada

Les taronges, que estaven recentment tallades de l'arbre, no disposaven dels pertinents documents de traçabilitat, per la qual cosa els agents van decidir immobilitzar la càrrega per a determinar la seua procedència, quedant les mateixes en cambres frigorífiques per a evitar la seua degradació. Amb les dades obtingudes de la recerca, la Guàrdia Civil ha decidit investigar a aquests tres homes, residents a Alacant, per un presumpte delicte continuat de furt, esclarint així el robatori de més de 14 tones de taronja

L'Equip ROCA de la Guàrdia Civil d'Ibi investiga a tres hòmens que, presumptament, han furtat 14 tones de taronges en una finca de Vallada. La Guàrdia Civil de Villena ha sorprés a aquestes tres persones portant 780 quilograms en una furgoneta en el municipi del Vinalopó.

Les taronges, que estaven recentment tallades de l'arbre, no disposaven dels pertinents documents de traçabilitat, per la qual cosa els agents van decidir immobilitzar la càrrega per a determinar la seua procedència, quedant les mateixes en cambres frigorífiques per a evitar la seua degradació. La recerca de la procedència, a càrrec de l'Equip ROCA (Robatoris en el camp) de la Guàrdia Civil d'Ibi, ha determinat que les taronges, d'una varietat singular, podrien haver sigut sostretes en alguna localitat valenciana. Amb les dades obtingudes de la recerca, la Guàrdia Civil ha decidit investigar a aquests tres homes, residents a Alacant, per un presumpte delicte continuat de furt, esclarint així el robatori de més de 14 tones de taronja.

Després de posar-se en contacte amb agents de l'Equip ROCA de Xátiva, van tenir coneixement que en eixes dates s'havia denunciat el robatori de més de 14 tones de taronja en una finca de Vallada, on els seus treballadors van veure com tres homes sostreien taronges. Després de realitzar diferents comprovacions, la Guàrdia Civil ha determinat que les taronges intervingudes havien sigut furtades de l'explotació de Vallada, sent retornats, els 780 quilos recuperats, al seu propietari.