El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Guàrdia Civil rescata en menys de 48 hores a un altre senderista al Barranc dels Tarongers d'Ontinyent

Moments del rescat de la Guàrdia Civil
  • L'home tenia 35 anys i presentava simptomes d`hipotèmia

La Guàrdia Civil va procedir a l'auxili d'un home de 35 anys d'edat i nacionalitat espanyola, que va ser trobat desorientat i amb símptomes d'hipotèrmia en la vesprada d'ahir.

En el dia d'ahir 21 d'abril, sobre les 20.30 hores, la Guàrdia Civil de València va tindre coneixement que un senderista a d Ontinyent, es trobava desorientat en les proximitats del barranc Tarongers.
Immediatament, efectius del GREIM d'Ontinyent, juntament amb efectius de Bombers del parc de Fontanars dels Alforins i Policia Local d'Ontinyent, així com membres de Seguretat Ciutadana, es van desplaçar fins a la zona on poguera trobar-se aquesta persona, a fi de procedir a la seua localització i auxili.
Després d'obtindre la seua ubicació després de 40 minuts de cerca, van localitzar al senderista il·lés, encara que fatigat i amb símptomes d'hipotèrmia a causa de les fortes precipitacions.
Posteriorment, una vegada auxiliada la víctima, els agents li van proporcionar abric i la van conduir cap al lloc on es trobava estacionat el seu vehicle sobre les 21.50 hores, no requerint assistència mèdica.