El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La història de Paco Aura torna al lloc d'origen

L'edició està a càrrec de BahoeBooks, una editorial amb seu a Viena.

L'1 d'octubre Alemanya, Suïssa i Àustria disposaran de la seua pròpia edició de 'Esperare siempre tu regreso' sota el nom de 'Mauthausen'.

Jordi Peidro tanca per fi un cercle que porta des del 2016 en constant funcionament, i és que aquest 1 d'octubre presentara de forma oficial la publicació de 'Esperaré siempre tu regreso', que en aquest cas es traduirà el títol a 'Mauthausen', contant les experiències que va tindre Paco Aura durant el seu establiment al camp de concentració nazi, i mostrant un punt de vista diferent del que està acostumada la gent amb les pel·lícules i molts llibres.

Pel que fa a la publicació, aquesta novel·la gràfica la podran gaudir en Alemanya, Àustria i Suïssa a partir de l'1 d'octubre. A més a més, cal destacar que l'edició corre càrrec BahoeBooks, una editorial amb seu a Viena que ja està especialitzada en la publicació i edició d'obres amb un context històric o polític.

L'autor, Jordi Peidro

I com s'ha dit al principi, es tanca un cercle, tant per a Jordi, que té l'oportunitat d'ensenyar totes les barbaritats i penúries que es van viure als camps de concentració i durant les grans guerres. Però, també és un punt de tancament per a Paco Aura, que amb quasi 100 anys pot estar segur de què les seues vivències i experiències sempre estaran presents en la història, i ja no solament a Alcoi o els seus voltants, ara també en altres països d'Europa.

Cal dir que Jordi ja es troba treballant en un nou projecte, on tractara la Guerra Civil a partir de manifestacions de la seua pròpia família, on es relatara tota la vida i moments històrics que van ocórrer durant una guerra que va durar quasi 3 anys.