El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Calor als estadis de futbol: La humitat i els 31 graus provoquen un conat de lipotimia en una agent de seguretat del Collao

S'ha recuperat minuts després en el mateix camp de futbol

Com també ha succeït a altres camps de futbol valencians durant aquesta jornada, la calor ha sigut protagonista a l'Alcoyano 2-2 Espanyol B. La temperatura que s'ha registrat a El Collao ha estat de 31 graus, però l'alta humitat ha fet que la sensació tèrmica haja sigut sufocant durant tot l'encontre. Una agent de seguretat de la zona de Lateral es va sentir malament i va haver de ser atesa per un conat de lipotimia.

Una de les persones afectades ha estat una vigilant de la seguretat privada que es contracta quan l'Alcoyano juga com a local, com es pot veure al vídeo gravat per ARAMULTIMÈDIA. La dona s'ha sentit indisposta i ha hagut de ser atesa per la Creu Roja a la zona de Lateral. Per sort, tot ha quedat en un esglai i s'ha recuperat minuts després.

El Collao no ha sigut l'únic escenari on s'han vist situacions similars i els pitjors parats han sigut els camps valencians. Concretament, en l'Estadi Ciutat de València han sigut ateses 14 persones mentre veien el Llevant 2-6 Sevilla. La calor i la golejada que estaven endossant els andalusos ha fet que la majoria d'aficionats granotes 'fugiren' de l'estadi o es canviaren de sector.

Altre partit on també han patit les fortes temperatures i l'alta humitat ha estat en l'Estadi de la Ceràmica en el Vila-Real 0-0 València, on 7 persones foren ateses per símptomes de lipotímia o cops de calor.