El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La I Edició del Concurs de Cata de Café Licor celebra la seua final

Aquest concurs està organitzat per l'Associació Cultural Samarita i la final se celebrarà el divendres 12 d'abril en la seu de l'associació a les 20.30 h.

L'Associació Cultural Samarita porta des de fa ja anys realitzant activitats que mostren la cultura i les tradicions alcoianes, sobretot les que estan referides al voltant de la festa. És per això que enguany ha organitzat un nou concurs, el Concurs de Cata de Café Licor.

Durant el mes de març l'associació ha estat visitant les 13 filaes que han participat i han degustat diferents classes de café: Cerol, Pastor, Sou, Olcina, Café de Feta, Lobo (Reig) i Café de Feta Descafeinat. En teoria pareix fàcil, però segons els membres samarites, sols el 16% dels assistents estan encertant algun d'aquests cafés, sent 4 el màxim nombre d'encerts. I a més, el que encara és més curiós, és que la majoria no saben identificar el café que beuen habitualment. 

Els participants hauran d'omplir una fulla de participació en la qual intentaran encertar quina és la varietat de café que estan tastant i aniran indicant quin és el que més li agrada de l'1 al 10. 

El divendres 12 d'abril se celebrarà la gran final d'aquesta primera edició del Concurs de Cata de Café Licor a les 20.30 h, a la seu de l'Associació Cultural Samarita amb els guanyadors de les cata que s'han realitzat des de març. El primer premi serà un trofeu i un sopar per a 10 persones, el segon s'endurà un trofeu i un sopar per a 6 persones, i per últim, el que quede en tercera posició es durà un lote de productes prèmium.