El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La I Fira de Nines arriba a Onil amb propostes de proximitat a pocs dies de Nadal

La inauguració oficial serà el divendres 16 de desembre a les 18h. Es pot consultar el programa complet ací.

Venta de nines, conta contes, DJ, màgia, monòlegs i llocs de menjar ràpid son algunes de les coses que es poden disfrutar durant aquests dies a Onil.

La Fira se celebra del 16 al 18 de desembre en Onil i s’esperen unes 7.000 persones. La I Fira de Nines d’Onil  estarà instal·lada a una carpa gegant d’enfront del Poliesportiu al final de l’Avinguda de Constitució. Hi haurà stands expositius on es podran comprar nines fabricades a la localitat, llocs de menjar ràpid i escenaris en els que hi haurà música en directe monòlegs, conta contes, DJ i espectacles de màgia. I a més hihaurà una mostra expositiviva del Museu de Nines i una jaima on el sxiquets podran visitar el consultat dels Reis Mags.

La inauguració oficial serà el divendres 16 de desembre a les 18h. Es pot consultar el programa complet ací.

L'esdeveniment està dissenyat amb l'objectiu de convertir-se en un referent turístic del Nadal a nivell autonòmic i nacional, oferint la possibilitat als visitants d'adquirir una de les famoses nines de qualsevol dels fabricants d'Onil, sent aquesta indústria el principal motor econòmic i turístic del municipi.