El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La II Milla Solidària finalitza amb èxit de participació

Moment de la sortida en una de les modalitat

Al voltant de 300 han participat aquest cap de setmana en la II Milla Solidària Organitzada pel Col·legi Esclaves. Amb l'organització de la cursa s'han recaptat fons per a un dels projectes de PROACIS, ONG de les Esclaves del Sagrat Cor de Jesús, que es duu a terme en una escola de la ciutat de Guayaquil a l'Equador.

La II Milla Solidària ha comptat amb les següents categories: querubins, prebenjamins, benjamins i alevins que han realitzat un recorregut de 200 metres els més petits, i 600 els més majors. A partir de les 11.30 les categories Juvenil Sub-16, Absoluta Sènior i Absoluta Veterans són els que han participat en l'esdeveniment esportiu i els que han competit per millorar les seues marques.

La Milla per a caminants ha comptat amb la participació de membres de Gormaget, encarregats en aquesta ocasió d'obrir la carrera. D'altra banda, el dorsal 0 és una altra modalitat que s'ha incorporat en aquesta edició i que ha tingut un gran acolliment.

Adjuntem la relació de guanyadors en les diferents categories que han participat en la modalitat de la Milla: En modalitat sub-16 femenina la guanyadora ha estat Andrea Juan Aracil i en la masculina Jairo Laguna Picó. En la modalitat sub-21 masculina el guanyador ha sigut Jorge Zapata Aguilar i en la femenina Helena Pelaez Navarro. En la modalitat sènior femenina ha estat Mariola Doménech Pastor la primera classificada, i entre els hòmens el guanyador he sigut Eduard Terol Anduix. Per últim, entre els veterans Raul Rico Caceres s'ha classificat en primera posició en modalitat masculina, mentre que en femenina ha sigut María José Lopez Devis.